Over mij

Wil je een plezierige tijd doorbrengen met een goed uitziende dame van 43 jaar, Italiaanse-Spaanse, dus vol temperament, maar ook klasse, stijl, en niveau. Slank en met een echt lolita lichaam van top tot teen, gepaard met een echte milf experience dan raadt ik je aan een afspraak met mij te maken. Het is mogelijk om bij mij thuis op te frissen of samen wat te drinken alvorens onze lieftallige date in zal gaan.

Een douche is vanzelfsprekend aanwezig voor diegene die zich voor en na willen opfrissen. Je kan ook een echte ontspannende, relaxerende en sensueele erotische massage beleven kunt. Speciaal NURU, Tantra, Relaxing, Erotic.

Met mij kun je leren wat goede kinky sex is.

foto_08

Ik biedt de meest wildste fantasieen tot werkelijkheid waaronder rollenspel met speciale sexy kostuums: politie, verpleegster, student, leraar, secretaresse, zeekapitein, piloot, enz.. Dildo’s, voorbinddildo, fetishes, plassex, u en nog veel meer. Aarzel niet en neem snel contact met mij op. Je zult er geen spijt van krijgen!

Ik ben telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 tot 18:00. Een afspraak kan alleen telefonisch worden gemaakt. Als ik bezig ben of niet opneem verzoek ik je vriendelijk het op een later tijdstip te proberen. Alleen echte gentlemens zijn bij mij welkom, en genieten ook de hoogst mogelijke discretie. Ik neem alleen telefoontjes op met nummerherkenning, en beantwoord geen SMS.

Incall private dordrecht = real milf!

Exciting private incasll adress near Rotterdam - Contact me now!